Urządzenia i Akcesoria
Lentil Moussaka
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
red split lentils7 oz
-
water18 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces4 ½ oz
-
eggplants14 oz
-
olive oil2 oz
-
yellow onions halved7 oz
-
garlic cloves3
-
bell pepper green or red, cut into pieces (approx. 5.5 oz)1
-
tomatoes (approx. 15 oz), undrained1 can
-
red wine4 oz
-
dried oregano1 tbsp
-
ground ginger1 tsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter plus extra to grease1 ½ oz
-
whole milk18 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2064 kJ /
492 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
7.4 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Indian Vegetable Curry
50min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Butternut Squash Coconut Curry
40min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Mushroom Risotto
30min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Cauliflower Gratin
55min
Vegetarian Chili
50min